KQZ certifikon listat e PDK-së dhe LDK-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar listat e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Partisë Demokratike të Kosovës, meqe këto dy parti kanë zëvendësuar kandidatët në listat e tyre të cilët kanë pasur probleme me ligjin.


Në këtë mbledhje nuk janë certifikuar listat e Vetëvendosjes dhe Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.

Kurse subjekti  NISMA dhe lista e saj  nuk janë certifikuar.

Zgjedhjet për Kuvendin e Kosovës do të mbahen më 14 shkurt 2021.