Valdete Daka tregon se çfarë kërcënime ka marrë

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka,  ka thënë se ka marrë kërcënime të ndryshme nga forma të ndryshme.


Kjo për shkak se Kurtit iu pamundësua që të garojë në zgjedhjet e ardhshme për deputet.

“Kam marrë kërcënime nga forma të ndryshme në Facebook, me emër dhe me mbiemër”, është shprehur Daka.

Tutje, ajo tha se KQZ-ja është organ kolegjial dhe nuk vendos vetë ajo për vendimet e këtij organi-

“Vet fakti që një gjuhë e tillë e urrejtjes gjithandej ndaj meje personalisht, është e çuditshme. KQZ-ja është organ kolegjial. Nuk është Valdete Daka ajo që vendos vetë”, ka thënë Daka në Pressing.

“Të gjitha këto janë pjesë e agjendave politike ditore”, shtoi Daka.