10 të arrestuar dhe 61 mijë euro të sekuestruara bashkë me 8 vetura, krejt çka ndodhi në aksionin e sotëm në Shtërpcë

10 persona janë arrestuar në aksionin e Policisë së Kosovës në Komunën e Shtërpcës, për shkak të ndërtimeve pa leje që janë ndërtuar në zonën e Brezovicës. Në mesin e të arrestuarve është edhe ish-kryetari i komunës së Shtërpcës, drejtori i Urbanizmit dhe disa zyrtarë të tjerë dhe pronarë të firmave. Ata janë arrestuar për … Vazhdoni me leximin e 10 të arrestuar dhe 61 mijë euro të sekuestruara bashkë me 8 vetura, krejt çka ndodhi në aksionin e sotëm në Shtërpcë