Daut Haradinaj: Ideja e lëvizjes së kufijve ka vdekur, Thaçi po luan me emocionet e shqiptarëve të Luginës

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj ka deklaruar se qëndrimi stopik i Merkel kundër lëvizjes së kufijve na bëri me u ndi mirë. “Jashta tensioneve e qëndrimeve unike, e shoh si ngjarje të suksesshme duke parë tendencat për lëvizjen e kufijve dhe mendoj tash se kjo ide tash ka vdekur. Është gabim strategjik nëse tentohet lëvizja … Vazhdoni me leximin e Daut Haradinaj: Ideja e lëvizjes së kufijve ka vdekur, Thaçi po luan me emocionet e shqiptarëve të Luginës