Detaje të reja pas vrasjes së trefishtë në një familje shqiptare në Gjermani, fëmijët kishin telefonuar policinë në mars të vitit 2020

Në Ditën e dytë të Krishtlindjes, mjeshtri Flamur R. (44) qëllon dy djemtë e tij (13/11) dhe gruan e tij Advije R. (38). Më pas ai qëllon veten. Dhe nga kjo tragjedi ka mbijetuar vetëm nëna – e plagosur rëndë në spital. Por pse Flamur R. ua mori jetën me gjakftohtësi dy djemve të tij? … Vazhdoni me leximin e Detaje të reja pas vrasjes së trefishtë në një familje shqiptare në Gjermani, fëmijët kishin telefonuar policinë në mars të vitit 2020