DOKUMENT: Lista Serbe do të marrë pjesë në zgjedhjet në veri, vendos PZAP

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa i ka dhënë mundësinë Listes Serbe që të marrë pjesë në zgjedhjet e 19 majit që mbahen në katër komunat veriore të Kosovës. Reporteri.net shkruajti më herët se ankesa e partisë serbe është pranuar nga PZAP. Tani Reporteri.net ka siguruar edhe vendimin e sotëm, me të cilin anulohet vendimi … Vazhdoni me leximin e DOKUMENT: Lista Serbe do të marrë pjesë në zgjedhjet në veri, vendos PZAP