Lirimi i tri infermiereve, reagon avokati i familjes së të moshuarës: Besimi në drejtësi për këtë rast u shua

Gjykata Supreme i ka liruar nga paraburgimi tri infermieret e dyshuara për sulm fizik ndaj të moshuarës në Qendrën “Orenda” në Pejë. Në vendimin e Supremes të siguruar nga Gazeta Online Reporteri.net, thuhet se të pandehurave u ndërpritet paraburgimi dhe lirohen për t’u mbrojtur në liri. Meshari Selimaj, avokati i familjes së të moshuarës që … Vazhdoni me leximin e Lirimi i tri infermiereve, reagon avokati i familjes së të moshuarës: Besimi në drejtësi për këtë rast u shua