Pamje kur kryeinspektori i Ministrisë së Mjedisit nxirret me pranga në duar

Shtatë persona janë arrestuar në aksionin e sotëm që u zhvillua në disa lokacione në Kosovë, ku dy prej tyre janë zyrtarë të ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës. Policia e Kosovës ka njoftuar se operacioni i sotëm është vazhdimësi i atij të nisur më 21 dhjetor të vitit të kaluar për dyshime për … Vazhdoni me leximin e Pamje kur kryeinspektori i Ministrisë së Mjedisit nxirret me pranga në duar