Përleshje fizike në procesin zgjedhor të PDK-së në Skenderaj

Tensione dhe përplasje janë zhvilluar sot në nëndegën e PDK-së në Klinën e Epërme të Skenderajt, gjatë procesit të brendshëm të këtij procesi zgjedhor. Kuvendi është ndërprerë. Përkrahësit e kryetarit të Skenderajt Bekim Jasharit dhe Nuredin Lushtakut kanë sulmuar fizikisht kryetarin e të rinjve të PDK-së në Skenderaj, Alban Berisha, shkruan Express. M.M dhe A.M … Vazhdoni me leximin e Përleshje fizike në procesin zgjedhor të PDK-së në Skenderaj