Përplasja në degën e PDK-së në Skenderaj – flet Mërgim Lushtaku

Zgjedhjet e brendshme të PDK-së në komunën e Skenderajt, konkretisht në nëndegën e Klinës së Epërme u raportua se kanë degraduar në përleshje fizike të dielën. Deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku për Reporteri.net ka konfirmuar se ka pasur pakënaqësi dhe fjalosje mes anëtarëve të kësaj dege pork a mohuar që të ketë pasur konfrontime fizike. … Vazhdoni me leximin e Përplasja në degën e PDK-së në Skenderaj – flet Mërgim Lushtaku