Policia: Morëm telefonatë anonime për vendosjen e bombës në Stacion të Autobusëve

Policia e Kosovës, në një përgjigje për Gazetën Online Reporteri.net, ka konfirmuar incidentin në Stacionin e Autobusëve. Zëdhënësja e Policisë, Flora Ahmeti, konfirmoi për Reporteri.net se një person anonim i ka thirrur dhe i ka njoftuar se ka vënë mjete shpërthyese. ‘Rreth orës 14:00, kemi pranuar një telefonatë anonime, përmes së cilës një person ka … Vazhdoni me leximin e Policia: Morëm telefonatë anonime për vendosjen e bombës në Stacion të Autobusëve