Reagon RrGK: Të caktohet masa e sigurisë ndaj Arben Ahmetit, dhe të shkarkohet nga të gjitha pozitat udhëheqëse

Rrjeti i Grave të Kosovës ka reaguar pas arrestimit të gazetarit Arben Ahmeti pas dhunës së ushtruar ndaj bashkëshortes së tij, shkruan Gazeta Online Reporteri.net. Në një njoftim për media, Rrjeti i Grave të Kosovës kërkon nga institucionet që të ndërmarrin veprimet e nevojshme ndaj Ahmetit, duke i caktuar masë të sigurisë. “Sot përmes mediave … Vazhdoni me leximin e Reagon RrGK: Të caktohet masa e sigurisë ndaj Arben Ahmetit, dhe të shkarkohet nga të gjitha pozitat udhëheqëse