Sarrazin: S’pranojmë “Republika Srpska” në Kosovë

I dërguari special i qeverisë Federale Gjermane për Ballkanin Perëndimor, Manuel Sarrazin, ka thënë se në dialogun mes Kosovës dhe Serbisë është e rëndësishme të mos ketë tabu. I pyetur lidhur me çështjen e Asosaciaonit të Komunave Serbe, Sarrazin tha se Kosova nuk duhet të ketë frikë nga ky diskutim. Diplomati i lartë gjerman u … Vazhdoni me leximin e Sarrazin: S’pranojmë “Republika Srpska” në Kosovë