Shefqet Kabashi: Ky komandant më dha urdhër të vras dy persona

Shefqet Kabashi, ish-luftëtar në Dukagjin dhe ish-i burgosur në Dubravë, si dhe i ftuar në Hagë për të dëshmuar në gjykimin e Ramush Haradinajt, ka treguar se ka marrë urdhër nga eprorët e tij që ta vras gazetarin që ka shkruar për gazetën “Bota Sot”, Rrok Berishën. “E mora urdhrin ta vras Rrok Berishën, mixha … Vazhdoni me leximin e Shefqet Kabashi: Ky komandant më dha urdhër të vras dy persona