Shefqet Kabashi tregon pse bëri problem para disa ditësh në Dubravë

Krerët e institucioneve, më 22 maj u përballën me një situatë jo fort të këndshme ndërsa shënohej përvjetori i masakrës së Dubravës, pasi një nga ish-të mbijetuarit e saj, Shefqet Kabashi, doli para tyre dhe iu tha se nuk e meritonin të ishin të pranishëm në këtë manifestim. Ai më i ashpër ishte me Njazi … Vazhdoni me leximin e Shefqet Kabashi tregon pse bëri problem para disa ditësh në Dubravë