KUJTIME NGA LUFTA (1) – Jeta në shtetrrethim -1999…

Autor: Besim Kajtazi  Gjatë periudhës së luftës në Kosovë, 1997-1999, forcat pushtuese ushtarake – policore serbe, por edhe ato paraushtarake, Prishtinën e patën si vendstrehimin kryesor… Këto forca, duke i ikur konfrontimeve të drejtpërdrejta më Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, kryenin krime e spastrime të popullatës civile shqiptare, gjithandej Kosovës … dhe pas krimeve të kryera, … Vazhdoni me leximin e KUJTIME NGA LUFTA (1) – Jeta në shtetrrethim -1999…