Duda Balje vaksinohet kundër COVID-19

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje ka marrë vaksinën kundër COVID-19.


Përmes një postimi në Facebook, ajo njoftoi se mori dozën e parë të vaksinës Pfizer.

Balje publikoi disa fotografi nga procesi i vaksinimit në sallën “1 Tetori” dhe falënderoi mjeket.

“Faleminderit Dr. Afërdita Kurtaj & Jana Kçira! Le ta bëjmë!”, ka shkruar Balje.