×
IMPRESSUM

Reporteri.net është gazetë online e lajmeve nga vendi dhe bota. Qëllim kryesor ka informimin e drejtë, të paanshëm dhe të shpejtë. Reporteri.net, në pronësi të “R Media L.L.C.”, është themeluar në mars të vitit 2019 dhe drejtohet nga gazetarët Bekim Kabashi dhe Mentor Gjergjaj.

Drejtor gjeneral: Bekim Kabashi (bekimkabashi@gmail.com)

Kryeredaktor: Mentor Gjergjaj (mentor.gjergjaj@reporteri.net)

Marketing: marketing@reporteri.net


Reporteri.net (R Media L.L.C.): 

Adresa: Rr. UÇK, Nr. 102/11
10000 Prishtinë, Kosovë

E-Mail: info@reporteri.net
Tel: +383 49 687 666

Bordi Redaktorial: Bekim Kabashi (bekimkabashi@gmail.com), Hekuran Gashi dhe Mentor Gjergjaj (mentor.gjergjaj@reporteri.net)

 

Gazeta Online Reporteri.net është anëtar i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës (KMShK)

© Reporteri (R Media L.L.C.), 2019-2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Linku i lajmit u kopjua!