Gotë çaji në zorrën e trashë, turku përfundon në urgjencë

Mjekët e spitalit të Urfas në Turqi u çuditën dy ditë më parë teksa në urgjencë u paraqit një person, i cili kishte dhimbje të forta në zorrën e trashë.


Mehmet Akif İnan i tha mjekëve se kishte shkuar për të bërë kupa tek një mjek popullor në qytet dhe padashje, teksa kurrizin e kishte të lyer me vaj i kishte hyrë një gotë çaji në anus.

Mjekët nuk i besuan fillimisht fjalëve të tij, por pas bërjes së një ekoje zbuluan se ishte e vërtetë.

Menjëherë u fut në sallën e operacionit dhe gota e çajit u hoq nga trupi i turkut, i cili tashmë falenderon mjekët për sikletin që i larguan.