Incident në programin e mëngjesit: Moderatorja kosovare ia pret aksidentalisht veshin gazetarit Milot Hasimja

Gazetarja e Klan Kosovës, ia ka prerë veshin në transmetim direkt gazetarit Milot Hasimja, pa dashje.


Një situatë aspak e mirë është zhvilluar sot në emisionin ‘Ora shtatë’ në Klan Kosova.

Derisa po zhvillohej emisioni dhe derisa po bëhej ‘show’ duke i prerë flokët gazetarit Milot Hasimja, ka ndodhur diçka ‘aksidentale’.

Gazetarja Shpresa e cila po i shkurtonte flokët, kolegut të saj, i ka prerë edhe pak veshin pa dashje. Gjatë transmetimit atij fillon t’i dalë gjak, por që ai e ka marrë me shumë sportivitet.

Hasimja është larguar nga studio dhe ka shkuar për ta pastruar veshin.