Jeni të vaksinuar, një vit udhëtime falas për ju në çdo vend të botës

Meqenëse shumica e destinacioneve turistike kanë hapur kufijtë e tyre për vizitorët, një kompani ajrore po jep fluturime falas për pasagjerë të vaksinuar.


Kjo kompani ajrore organizoi një lojë shpërblimesh të quajtur “Shansi juaj për të fluturuar” në të cilën u jep fituesve me fat një biletë për disa udhëtime dhe një biletë një vjeçare për një fitues të vaksinuar.

“Ne jemi shumë krenarë që jemi në gjendje të inkurajojmë njerëzit të vaksinohen”, tha Scott Kirby, CEO i linjës ajrore.

Fituesit e biletës një vjeçare do të jenë në gjendje të fluturojnë në çdo vend të huaj, në të cilin fluturon kjo kompani.