Nesër pas orës 21:00 shikojeni hënën, diçka e bukur do të ndodhë

Në 26 maj në mbrëmje mund t’i mbash sytë nga qielli. Pas orës 21:00 do të ketë eklips hënor.


Eklipsi hënor ose ndryshe lunar ndodh kur Toka pozicionohet mes Diellit dhe Hënës. Ky fenomen ndodh vetëm kur hëna është e plotë.

Hera e fundit që pati një eklips hënor ishte janari i 2018-ës.

Edhe fotoja e këtij lajmi është shkrepur pikërisht në janarin e 2018-ës.

Ky fenomen sjell edhe ndryshime në jetën e njerëzve, siç zodiaku parashikon, po për këtë do shkruajmë në një moment tjetër.