Shefqet Krasniqi siç nuk e keni parë asnjëherë, i veshur me rroba firmato

Ai është një nga imamët më të komentuar në vend.


Ndonëse gjithmonë ka qenë temë e diskutimi për deklaratat e tij të interpretuara në forma të ndryshme, Shefqet Krasniqi kësaj radhe ka marrë vëmendje për një detaj tjetër.

Fjala është për pamjen e tij.

Ka qenë një nga frizerët e tij që ka publikuar foto të hoxhës që duket krejtësisht ndryshëm.

Në fotografinë e hedhur, Krasniqi shihet i qethur me stil dhe i veshur me rroba të shtrenjta.