Blogerja e njohur ju propozon 3 veshje sipas stilit të saj

“3 Outfits”, do të jetë rubrikë e përjavshme e emisionit ‘SHOW TIME’, në të cilën personazhe të njohur do të na prezantojnë tri veshje të tyre.


E para që e ka nisur këtë rubrikë, ka qenë blogerja e njohur, Anetta Beri.

Se si vishet ajo, shikojeni tani:

‘SHOW TIME’, prodhim i Gazetës Online ‘Reporteri.net’ për RTV Dukagjini shfaqet çdo të shtunë, prej orës 19:30. 

Përveç në REPORTERI.net dhe RTV Dukagjini, “SHOW TIME” do të mund të ndiqet edhe në platformat e rrjeteve sociale ‘Reporteri’ në Facebook dhe @showtime.reporteri’ në Instagram.

Po ashtu, emisionin e plotë, e gjeni edhe në kanalin ‘Reporteri’ në YouTube. Ju që doni ta shihni të parët çdo emision, mjafton ta bëjnë ‘SUBSCRIBE’ kanalin.

SHOW TIME, çdo të shtunë, prej orës 19:30 – prodhim i REPORTERI.net për RTV Dukagjini.