U divorcua nga burri, e më pas u martua me një grua – Shqiptarja tregon arsyen pse nuk ndjente më për meshkujt

Shqiptarja Rremida Shkoza e cila u divorcua nga bashkëshorti dhe u martua me një grua, ka treguar arsyen pse nuk ndjente më për meshkujt.


Ajo ka thënë se e ka dashur bashkëshortin por në dy vitet e fundit të martesës ka pasur telashe dhe momentin si vendosi të divorcohet.

” Ka qenë një proces për muaj. Në fakt unë e kam dashur atë. Më është dashur të vendosi për veten tem, për shëndetin psikik ose të vdesë përbrenda”, tha ajo, shkruan Reporteri.net.

“Kjo nuk është teme e lehte. Kemi probleme në  kulturën tonë. Ne duhet me hap ketë temë”

Shkoza në ATV ka treguar se si e priti familja këtë lajm dhe presionin nga shoqëria.

“Problemi është te  pesha e shoqërisë. Shoqëria hala i bënë presion familjes. Ka njerëz në familjen time që e kane pranuar vështirë dhe ka qe e kane pranuar lehte. Ne jemi njerëz normal”, tha ajo.