Zbulohen “gërryes Bitcoin“, banorët po vjedhnin rrymën

Janë zbuluar disa “minera” që gërryejnë për Bitcoin në lagjen Dizhon të Shkupit, ndërsa kablloja elektrike ka qenë direkt e lidhur në shtyllë në mënyrë ilegale.


“Gërmuesi i bitkoinit ka qenë i lidhur me kabllo direkt në shtyllë dhe në mënyrë ilegale.

Në këtë mënyrë ka shfrytëzuar sasi të paregjistruar të energjisë elektrike.

Pamjet: