Shkëlzen Maliqi i dhuron mbi 2 mijë e 500 libra për “Lumbardhin”

Filozofi dhe kritiku i artit, Shkëlzen Maliqi, i ka dhuruar Fondacionit “Lumbardhi” mbi 2 mijë e 500 libra nga koleksioni i tij privat.

Findacioni “Lumbardhi”, përmes një publikimi në Twitter, njoftoi se katalogimi dhe organizimi i bibliotekës, do të bëhet në kuadër të projektit “Arkivi Publik”, transmeton Reporteri.net.

“Kritiku i artit dhe filozofi Shkëlzen Maliqi, i dhuroi Fondacionit Lumbardhi mbi 2500 libra nga koleksioni i tij privat”, thuhet në njoftim.