24 Mars 1999: Si raportuan mediat botërore lajmin për nisjen e bombardimeve të NATO-s mbi Serbinë

20 vjet më parë të gjitha mediat e rëndësishme botërore kishin raportuar për nisjen e bombardimeve të NATO-s mbi Serbinë që përfiundimisht i dha fund krimeve që bënte Sllobodan Millosheviq dhe regjimi i tij mbi shqiptarët e Kosovës, raporton Reporteri.net.

Televizonet e njohura botërore si: CNN, BBC, Euronews, ARD, ZDF, RTS, DW etj të gjitha raportuan më 24 mars se si NATO nisi të bombardonte Jugosllavinë.

Më poshtë mund ta shikoni videon: