A janë mbyllur lojërat e fatit në veri të Mitrovicës, tregon kryetari i shoqatës së këtyre lojërave

Deputeti i LDK-së Naser Osmani dhe Istref Veliqi, kryetar i shoqatës së bizneseve të lojërave të fatit në Kosovë, janë përplasur rreth mbylljes së lojërave të fatit në Kosovë.


Aryeja ka qenë nëse mbyllja e kazinove dhe bastoreve është bërë edhe në Veri të Mitrovicës.

“Janë mbyllur në gjithë territorin e Republikës së Kosovës. Madje ka reaguar edhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, kur janë mbyllur lojëra fati në veri”, ka thënë Osmani në ktv.

Mirëpo, zëshëm e kundërshtoi kryetari i shoqatës, Veliqi.

“As edhe një pikë nuk është mbyllur në veriun e Mitrovicës, asnjë pikë nuk është mbyllur”, ka thënë ai. /Reporteri.net/.