Arrestohet djali i Sabit Gecit

Dje rreth orës 11:00 në rrugën Nazmi Mustafa në Prishtinë është arrestuar i biri i Sabit Gecit, Albani, i dyshuar për fajde.


Kështu konfirmohet edhe në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës.

Ai është arrestuar me urdhëresë të Gjykatës Themelore në Prishtinë. Derisa është dërguar në qendrën e mbajtjes në Hajvali.

“Rr. “Nazmi Mustafa”, Prishtinë 27.03.2019-11:00. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në qendrën e mbajtjes në Hajvali”, thuhet në raportin i PK-së.