Daut Haradinaj: Kemi prova, duhet me i qit, por jo me shpifje e akuza pa baza

Daut Haradinaj ka reagur në kuvend ndaj akuzave për keqpërdorim në drejtim të Edita Tahirit, ish përfaqësueses në dialog.

Ai ka bërë thirrje që kushdo që ka prova se si dhe sa para janë shpenzu gjatë përfaqësimit të Kosovës në dialog le ti tregoj.

“Kemi  prova, duhet me i qit. Nuk ka asnjë kontratë me shkrim se si janë shpenzu e çfarë janë shpenzu. Çdo debat është i mirëseardhur, por jo me shpifje e akuza pa baza”, tha thënë Haradinaj.

Ai nuk është pajtuar me një deklaratë të Milaim Zekës që ndërlidhej me shpenzimet e Edita Tahirit sa ishte pjesë e delegacionit të Kosovës me Serbinë.