Është arrestuar një person në Ferizaj, kishte rrahur dy persona për borxh

Policia e Kosovës  ka arrestuar mbrëmë në fshatin Dardani të Ferizajit, një mashkull shqiptarë pasi ai kishte sulmuar dy meshkuj të tjerë shiptarë .


Sipas policisë bëhet e ditur se rrahja ka ndodhur  për shkak të një mosmarrëveshje rreth një borxhi.

Viktimat janë dërguar për tretman mjekësorë kurse i dyshuari me urdhër të prokurorit është intervistuar dhe pastaj është liruar me procedurë të rregullt.