Familjarët e shefit të kabinetit të Lladrovcit, sulen drejt pozitave

Familja Curri nga Zabeli i Ulët i komunës së Drenasit ja pa hajrin konkurseve publike në këtë komunë.

Tre anëtar të familjes Curri tashmë janë të punësuar në sektorin publik, ndërsa së shpejti mund të përfitoj një vend pune edhe anëtari i katërt.

Flamur Curri, që është shef i kabinetit të kryetarit Ramiz Lladrovci, ka të punësuar dy vëllezërit e tij, Bedri Curri në Kompaninë Regjionale të Mbeturinave ‘Pastrimi’ dhe Shemsi Curri, punëtor Tekniko- Shërbyes në shkollën “Dëshmorët e Qëndresës II” në Korroticë të Poshtme. Ky i fundit i punësuar gjatë mandatit të kryetarit aktual, Ramiz Lladrovci.

KALLXO.com merr vesh se gruaja e Flamur Currit, shefit të kabinetit të kryetarit Lladrovci, mund të përfitoj nga konkursi për zyrtarë ligjor në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Drenas.

Merita Uka është njëra nga pesë kandidatët që i plotësoi kushtet për testin me shkrim në konkursin e datës 15 shkurt të këtij viti. Pozita që po kërkohet të plotësohet në këtë konkurs është për Zyrtar Ligjor në QKMF “Dr. Hafir Shala” në Drenas.