Jashari kërkon që shqiptarët të jenë të bashkuar çdo ditë, jo vetëm në data të përvjetorëve

Vëllai i komandantit legjendar Adem Jashari, Rifati, ka kërkuar bashkim të të gjithëve, në çdo ditë dhe jo vetëm kur ka përvjetorë

Në 21-vjetorin e “Epopesë së Dukagjinit”, Jashari tha se në ditët më të vështira, luftëtarët morën guximin që t’ia kthejnë armët armikut.

“Në ditët më të vështira morën guximin që t’ia kthejnë armët ushtrisë serbo sllave. Falë luftës tyre jemi këtu ku jemi. Iu lutem të gjithëve që jo vetëm në përvjetorë por gjithmonë të rrimë bashkë kështu si sot”, tha Jashari