Kandiq: Serbia në Kosovë la vetëm varre

Ish-drejtoresha dhe themeluesja e  Fondit për të Drejtën Humanitare, Natasha Kandiq me rastin e 20 vjetorit të bombardimeve të NATO-s mbi Serbinë ka kritikuar edhe një herë regjimin serb të Millosheviqit për rolin e tij në ngjarjet që çuan deri te këto bombardime.


Në rrjetin social Twitter, Kandiq shkroi një seri statusesh në lidhje me bombardimet e NATO-s, 20 vite më parë, ku tha se Serbia në Kosovë la vetëm varre dhe shtëpi të djegura, transmeton Reporteri.net

Kandiq ndër të tjera ka kritikuar zyrtarët serbë për fryerjen e numrit të viktimave civile serbe që humbën jetën gjatë bombardimeve. Ajo ka thënë se numri zyrtar është 754 dhe jo 2500 siç deklaroi presidenti serb, Aleksandar Vuçiq.