Kë po e quan endacak Gjergj Dedaj?

Ambasadori i Kosovës në Maqedoni, Gjergj Dedaj ka bërë një status thumbues në Facebook, por nuk ka treguar se kujt po ia adreson, transmeton Reporteri.net.


Ai thotë se “do ec drejt fitoreve e betejave të reja” përkundër siç shprehet atyre që “po lehin si endacakë dhe krrakiten si sorra të larme”.

“Ecim tutje, drejte betejave dhe fitoreve te reja!
I vendosur dhe krenare, per beteja te reja diplomatike, demokratike dhe euro-atlantike,per Republiken e Kosoves martire, pa marrur parasysh te lehurat e endacakeve, mjegulles se mengjesit dhe krrakatjes se sorrave te larme” ka shkruar Dedaj në Facebook. /Reporteri.net/.