Mbesa e Nekibe Kelmendit godet shtetin: Po ju shkruj prej një vendi që ju ka harru…

Mbesa e ish Ministres, Nekibe Kelemendi ka thënë se Bajram, Kastriot e Kushtrim Kelmendi janë harruar nga shteti. Sipas saj, shteti i Kosovës nuk i kujton kurrë të bëmat e tyre.

Përmes një postimi në Facebook, Elena Kelmendi ka thënë se në këtë vend nuk kujtohen njërzit që sakrifikuan, e që e dëshën vendin aq shumë saqë edhe e dhanë jetën për të. Ajo ka thënë se në Kosovës e mira harrohet, dhe e keqja cilësohet si virtyt.

Mbesa e ish Ministres Nekibe Kelemendi ka thënë se Bajram, Kastriot e Kushtrim Kelmendi janë harruar nga shteti. Sipas saj, shteti i Kosovës nuk i kujton kurrë të bëmat e tyre.

Ky është postimi i saj i plotë:

Po ju shkruj prej një vendi që ju ka harru. Po ju drejtohna prej ni vendi që nuk i kujton kurrë të bëmat e juja. Po ju kujtoj me zemër të thyme prej ni kohe ku dashnija e mirësia nuk egzistojnë më. Po flas pak, krahas asaj çka meritoni me folë për ju, se jetoj rreth njerëzve që dojnë gjatë gjithë kohës të ndjehen t’vlerësum, po aspak nuke vlerësojnë askënd. Në këtë vend ku nuk kujtohen njërzt që sakrifikun’ gjithçka për me mbrri n’kto ditë, vendin që e deshtët aq shumë sa për me jep jetën për të, e po t’mos e donit aq shumë ju këtë tokë, sot do t’ju kisha afër t’ju du unë juve e ju mu. Në këtë vend po vuj se e mira po harrohet e e keqja po cilësohet si vurtyt. Ky vend që m’morri gjithçka e nuk m’dha kurgjo, nuk i ka meritu njerzt si ju! E bekume qoftë sakrifica juaj, ju kujtoj përherë me dashni Bajram, Kastriot, Kushtrim Kelmendi.