Mbi 1 mijë gjoba ndaj shoferëve brenda dy muajsh

Saktësisht 1,321 fletëparaqitje për kundërvajtje ndaj shoferëve ka shqiptuar Policia e Kosovës nga 1 janari deri më 10 mars 2019.


Sipas njoftimit për media të policisë, shoferëve përveç gjobës me të holla, të njëjtëve iu është shqiptuar edhe masa mbrojtëse “ndalim i të drejtuarit të mjetit me veprim motorik”, trasnmeton Reporteri.net.

“Njësitë policore, përveç pikave të kontrollit të automjeteve apo patrullimeve në lëvizje, janë duke u përqendruar në identifikimin dhe ndëshkimin e kundërvajtësve të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor. Po ashtu, ju njoftojmë se Policia e Kosovës do të ndërmarrë masa ndëshkuese ndaj të gjithë shkelësve të ligjit të trafikut, me të vetmin qëllim ngritjen e nivelit të sigurisë në trafik dhe parandalimin e aksidenteve rrugore në përgjithësi”, thuhet në njoftimin e policisë. / Reporteri.net.