Mbyllet për herë të dytë një lokal masazhe në Prishtinë, gjobitet me 1 mijë euro

Inspekcioni i Komunës së Prishtinës ka mbyllur për herë të dytë një lokal të masazhës në kryeqytet dhe i kanë shqiptuar gjobë prej 1 mijë eurosh.


Kjo ka ndodhur pasi pronarët e lokalit në fjalë e kanë hequr shiritin e vendosur nga inspektorët dhe e kanë rihapur biznesin e tyre.Kjo gjë është bërë e ditur nga drejtori i Inspekcionit, Adonis Tahiri, përmes një postimi në Facebook.

ahiri ka theksuar se përveç gjobës prej 1 mijë eurosh do të procedohet edhe Kallëzim Penal për heqje të shiritit dhe bllombës, transmeton Reporteri.

Heqja e bllombës ose shiritit të vendosur nga Inspekcioni është vepër penale. Përveç gjobës 1000 € për punë pa dokumentet përkatëse, do të procedohet edhe me Kallëzim Penal për heqje të bllombës. Mbyllet përsëri lokali i masazhit”, ka shkruar Tahiri. /Reporteri.net/