Mbyllet përkohësisht rruga Kaçanik-Hani i Elezit

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton se për shkak të aktiviteteve ndërtimore në urën 407, ka paraparë mbyllja e përkohshme të rrugës nacionale N2 Kaçanik-Hani i Elezit.


Rruga do të jetë e mbyllur nga këto data dhe orë:

29 mars deri me 2 prill 2019, mbyllje e pjesshme 08:00-11:00 dhe 13:00-15:30. /Reporteri.net/.