Mediet zvicrane shkruajnë për varrimin e shtatë vjeçarit në Gjilan

Blick.ch, medie zvicrane ka shkruar për vrasjen e 7 vjeçarit nga Gjilani, i cili jetonte në Zvicër.

Jo vetëm familjarët e ngushtë të 7-vjeçarit me inicialet I.M. që u vra të enjten në Zvicër, morën pjesë në varrimin e I.M, raporton sot gazeta zvicerane Blick.ch.

Siç shkruan Blick.ch, ka pasur vetëm trishtim dhe konfuzion në varrimin e 7-vjeçarit I.M..

Përveç të afërmve të familjes së fëmijës së ndjerë, edhe qindra qytetarë të tjerë nga Gjilani morën pjesë në varrim.

“Nuk ka rëndësi nëse ne e njihnim të ndjerin. Unë marrë pjesë në të [në varrim, v.j] nga respekti për familjen”, thotë një që mori pjesë në varrim.

I.M. u vra në mënyrë brutale nga një 75-vjeçare në Zvicër.