Një i ri mbytet duke kalëruar në Dragash

Muhamer Mustafa, 24 vjeçar nga fshati Brodosanë i komunës së Dragashit ka ndërruar jetë teksa po kalëronte në vendin e quajtur “Mejdan”, në Buzez të Dragashit.

Këtë e ka konfirmuar për Reporteri.net, Shaban Shabani kryetar i Dragashit.

Ai ka thënë se i ndjeri ka qenë duke ushtruar pasi komuna e Dragashit është trevë e njohur për organizimine garave të kuajve.

“Vdekja është tragjike dhe rast i rendë”, ka thënë Shabani për Reproteri.net
Mustafa që kishte hobi dhe profesion kalërimin ndodhej në pistë vrapimi të kuajve kur papritmas humbi jetën tragjikisht nga lëndimet që pësoi.