Një tel i rrymës bllokon magjistralen prej dy ditësh

Një lexues i Reporterit ka dërguar disa foto në të cilat shihet e bllokur magjistralja Ferizaj-Prishtinë.

Ai tregon se magjistralja Ferizaj-Prishtinë po qëndron e bllokuar që nga dje dhe arsyeja e vetme është një tel i rrymës që ka rënë në tokë, kjo ka ndikur që të bëhen kolona të gjata, shkruan Reporteri.net


/Reporteri.net/