Pacientët kanë nevojë për shërbime, doktoresha në telefon

Pakënaqësitë e qytetarëve në shërbimet mjekësore vazhdojnë të jenë prezente secilën ditë.


Një rast të tillë e ka pasur edhe një qytetare, e cila ka shkruar një shkrim në Facebook, ku ka shprehur nervozën dhe pakënaqësinë e saj për shërbimet mjkësore.

Sipas asaj që ka shkruar kuptohet se doktoresha nuk i ka kushtuar vëmendje nënës së saj të sëmurë, por është marrë me telefon, këtë ajo e ka dëshmuar edhe përmes postimit të një video, shkruan Reporteri.net

Nuk dihet se në cilën qendër mjekësore ka ndodhur rasti, e as emri i doktoreshës.

Mu hargjua durimi duke te pritur dhe vendosa qe kta pak sekonda te te Incizoj, Doktoresha jonë (ENDIKRONOLOGIA) e dashur, 3 here te thash mirëdita dhe as njëhere nuk ishe ne gjendje te më japësh pergjigje,mirë Doktoreshë, per mua nuk paske respekt por per (NËNEN) time 64 vjeqe e sëmure dhe shume e lodhur qe priti spaku 3 ore per kontrollë tek ju pse te mungoj respekti spaku asej ti pergjigjeshe kur ajo te respektoj dhe te pershendeti (MIREDITA DOKTORESHE A JE LODHË)?! nuk tregove respekt as per të sepse ishe e zënë me sms qe thoje herë "një pacienti po ia shpjegoj nje terapi e herë me Nanën po flas" pasi perfundove bisedat me sms , qe na le te të presim kogja kohë paj disi fillove më me pelqy po prap e prishe kur Nëna ime filloj te spjegoj gjendjen e diabetit të saj e nderpreve dhe iu drejtove : kadal bre se une jam tu fole , mirë Doktoreshë te lamë prap të flasesh mirpo as raportet mjeksore te Nënës nuk i kontrollove siç duhet, dhe mos te harroj me cek qe shumë mu kan shkatrru nervat kur Nënës sime iu pergjigjeshe me "OP" turp te qoftë…

Gepostet von Gashi Gashi am Mittwoch, 27. März 2019

Për më tepër ajo është shprehur se ka humbur durimin kur doktoresha në fjalë nuk ka treguar mirësjellje as kur ka vendosur ta kontrollojë nënën e saj.

“ Mos te harroj me cek qe shumë mu kan shkatrru nervat kur Nënës sime iu pergjigjeshe me “OP” turp te qoftë…”, ka shkruar ndër të tjera ajo.

Më posht postimi i plotë i qytetares:

Mu hargjua durimi duke te pritur dhe vendosa qe kta pak sekonda te te Incizoj, Doktoresha jonë (ENDIKRONOLOGIA) e dashur, 3 here te thash mirëdita dhe as njëhere nuk ishe ne gjendje te më japësh pergjigje,mirë Doktoreshë, per mua nuk paske respekt por per (NËNEN) time 64 vjeqe e sëmure dhe shume e lodhur qe priti spaku 3 ore per kontrollë tek ju pse te mungoj respekti spaku asej ti pergjigjeshe kur ajo te respektoj dhe te pershendeti (MIREDITA DOKTORESHE A JE LODHË)?! nuk tregove respekt as per të sepse ishe e zënë me sms qe thoje herë “një pacienti po ia shpjegoj nje terapi e herë me Nanën po flas” pasi perfundove bisedat me sms , qe na le te të presim kogja kohë paj disi fillove më me pelqy po prap e prishe kur Nëna ime filloj te spjegoj gjendjen e diabetit të saj e nderpreve dhe iu drejtove : kadal bre se une jam tu fole , mirë Doktoreshë te lamë prap të flasesh mirpo as raportet mjeksore te Nënës nuk i kontrollove siç duhet, dhe mos te harroj me cek qe shumë mu kan shkatrru nervat kur Nënës sime iu pergjigjeshe me “OP” turp te qoftë…