Policia e Kosovës përgënjeshtron shkrimet e mediave serbe

Disa tabloidë në Bograd sot raportuan  se njësitet policore kanë filluar një aksion në veri ku synimi i të cilit është  bllokimi i rrugëve alternative. Këto spekulime janë përgënjeshtruar nga Policia e Kosovës, shkruan Reporteri.net


Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani ka thënë se nuk  bëhet fjalë për ndonjë operacion konkret, por ka potencuar se Policia e Kosovës po kryen detyrat, bazuar në atoritetin saj të përcaktuar me ligj, shkruan Reporteri.net.

“Nuk ka asgjë konkrete. Policia e Kosovës po punon për të parandaluar krimin e organizuar dhe kontrabandimin, dhe  të gjitha veprimet do të ndërmirren bazuar në autoritetin tonë ligjor”, është shprehur Kelani .

Ndryshe, në kohët e fundit është rritur përdorimi i rrugëve alternative edhe për kontrabandë, të cilën gjë e konfirmoi Reporteri me një video ekskluzive nga Karaçeva.