Qeveria merr vendim, ndalohen të gjitha lojërat e fatit

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj përmes një postimi në Facebookk ka njoftuar se në mbledhjen e ardhshme të Qeverisë së Kosovë do të shfuqizohet ligji ekzistues i Lojërave të Fatit.


Haradinaj shkruan se me ligjin e ri do të ndalohen Lojërat e Fatit në Kosovë.

“Të nderuar qytetarë, Për Mbledhjen e ardhshme të Qeverisë, Zyra e Kryeministrit ka përgatitur ligjin, i cili do të shfuqizojë ligjin ekzistues dhe do të ndalojë lojërat e fatit” thuhet në njoftim, transmeton Reporteri.net.