Rasti “Toka”: Disa të akuzuar nuk shkojnë në gjykatë, dështon seanca gjyqësore

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore për rastin e njohur si “Toka” në të cilin ish-deputeti i PDK-së, Azem Syla dhe të tjerët akuzohen për krim të organizuar dhe përvetësim pronash.


Seanca e paraparë të mbahej sot në Gjykatën Themelore të Prishtinës është shtyrë për 16 maj 2019.

Kjo pasi në sallë nuk janë paraqitur disa prej të akuzuarve, shkruan Reporteri.net.

Kryetari i trupit gjykues në këtë rast, Beqir Kalludra, njoftoj të pranishmit në sallën e gjykimit se i akuzuari Lubisha Bujoviq nuk ndodhet në Gjykatën e Prishtinës pasi do të kryej një operim në sy.

Në gjykatore, të martën nuk kanë qenë as të akuzuarit tjerë Shaban Syla, Shpresim Uka e Fahredin Gashi. /Reporteri.net/.