Shikoni si banorët hedhin mbeturina skaj rruge në Meje të Gjakovës

Përveç shumë deponive ilegale të mbeturinave në tërë Kosovën, një gjendje jo e mirë mbetet edhe shumë rrugë si në fshatra e qytete, kjo pasi qytetarët hedhin mbeturina.


Një rast i tillë pra ku qytetarët hedhin mbeturinat pa vend ka ndodhur edhe në fshatin Meje të Gjakovës.

Një lexues i Reproteri.net ka dërguar në redaksinë tonë video dhe foto ku tregojnë se si banorët hedhin mbeturinat skaj rrugës.

“Mbeturinat banorët, pra bashkëfshatarët e mi po i hedhin në breg rruge”, ka thënë lexuesi në fjalë.

Ai ka thënë se nëse vazhdohet në të njëjtën mënyrë shumë shpejt do bëhet një deponi skaj rruge. /Reporteri.net/.