Shkon në spital pasi lëndohet në vendin e punës

Policia raporton se në fshatin Dardani të Ferizajt, dje një person ka lënduar dy këmbët derisa ishte duke punuar.


“Viktima mashkull K-Shqiptar ka raportuar se përderisa ishte duke punuar në një firmë, ka lënduar të dy këmbët”.

Pas rastit i lënduari është dërguar në spital për trajtim mjekësor dhe në vend të ngjarjes kanë dal inspektorët e komunës.

“Viktima është dërguar për tretman mjekësor ne QKUK, ndërsa ne vendin e ngjarjes kanë dal inspektoret komunal”, thuhet në raportin e Policisë.

Ditëve të fundit është rritur numri i personave të lënduar në vend të punës, kjo si pasojë e mungesës së sigurisë së nevojshme në ambientet ku zhvillohet puna.