Shpëtohet macja në Prishtinë, kishte ngelur e bllokuar në tela që nga mëngjesi

Një mace në lagjen katër Llullat në Prishtinë kishe ngecur që nga orët e mëngjesit në  telat e shtyllës elektrike, për ta shpëtuar atë u nevojit intervenimi i epikeve të KEDS-it, shkruan Reporteri.net


Siç duket në videon e postuar në Facebook të një banori të asaj lagjeje një epikë e KEDS-it ka interventuar për ta shpëtuar macen, ata përmes korpës janë ngritur lartë dhe e kanë shpëtuar macen e ngecur për disa orë në shtyllë elektrike.

Janë të rralla rastet kur epiket e KEDS-it apo të zjarrëfiksave të kenë intervenuar për shpëtimin e kafshëve.